Політика конфеденційності

Політика конфеденційності

Згода на обробку персональних даних
Відповідно до Закону України «Про захист персональних даних», заповнюючи дані реєстраційної форми та проставляючи відмітку про ознайомлення з цією Політикою конфіденційності та обробки персональних даних (далі — Політика конфіденційності), Ви даєте згоду на обробку Ваших персональних даних з метою забезпечення реалізації цивільно-правових відносин , дотримання вимог, що діють у сфері регулювання податкових відносин, відносин у сфері бухгалтерського обліку та відносин у сфері реклами

Ви також погоджуєтесь з тим, що Власник персональних даних має право надавати доступ та передавати Ваші персональні дані третім особам без будь-яких додаткових повідомлень, виключно, якщо при цьому не змінюється мета їх обробки і лише у випадках, передбачених цією Політикою конфіденційності та/або законодавством України.

Ми цінуємо Ваше право на особисте життя та нерозголошення Ваших персональних даних. Ця Політика конфіденційності — правила, якими користуються всі співробітники нашої компанії, та регламентує збір та використання персональних даних, які можуть бути запрошені/отримані під час реєстрації на Сайті.

1. Обсяг персональних даних

При реєстрації на Сайті та заповненні реєстраційної форми, Ви надаєте для обробки свої персональні дані – зокрема ім’я, адресу, номер телефону, e-mail, логін, пароль тощо.

Такі дані ми отримуємо лише від осіб, які надають їх свідомо та за власним бажанням.

Для того, щоб зареєструватися на Сайті, зробити замовлення комп’ютерної програми або іншим чином взаємодіяти з нами, Ви повинні уважно ознайомитись з Вашими правами та обов’язками щодо обробки персональних даних, зазначених у ст. 8 З.У. «Про захист персональних даних», уважно ознайомитися з цією Політикою конфіденційності, а також висловити повну згоду з їхніми умовами.

2. Мета збору персональних даних

Персональні дані — відомості або сукупність відомостей про фізичну особу, яка ідентифікована або може бути ідентифікована.

Ми можемо обробляти Ваші персональні дані для наступних цілей. При цьому одночасно можуть застосовуватись одна або кілька цілей:

Отримання замовлення. Ми можемо використовувати Ваші персональні дані для отримання замовлень, які Ви залишаєте на Сайті або для інших цілей, які можуть існувати для досягнення кінцевої мети – задовольнити інтереси споживача, а також для запобігання та розслідування випадків шахрайства та інших зловживань.

Спілкування із Вами. Ми можемо використовувати Ваші персональні дані для зв’язку з Вами, наприклад, повідомити Вам про зміни в наших продуктах або передавати важливі повідомлення та інші подібні повідомлення, які стосуються замовлення, яке Ви зробили, і зв’язатися з Вами в цілях, пов’язаних з обслуговуванням споживача/ клієнта.

Ми діємо відповідно до цієї політики конфіденційності, на підставі Положення про обробку та захист персональних даних та на підставі чинного законодавства України.

Ми маємо право зберігати персональні дані стільки, скільки необхідно для реалізації мети, зазначеної в цій Політиці, або в строки, встановлені чинним законодавством України, або до моменту видалення Вами цих даних.

3. Передача персональних даних третім особам

Ми не продаємо, не передаємо та не розголошуємо персональні дані, які отримуємо на нашому сайті, третім сторонам без вашої попередньої згоди. Ми розкриваємо персональні дані лише у випадках, визначених чинним законодавством України, а також:

Ми розкриємо інформацію у разі запобігання злочину чи завданню шкоди нам чи третім особам;
Ми розкриємо інформацію третім особам, які надають нам технічну підтримку та послуги (у тому числі з інтернет-еквайрингу) за допомогою яких Ви отримуєте Ваше замовлення.

105 queries in 0,714 seconds.